Rólunk

Ha már Ön is belefáradt abba, hogy megbízható szakembereket találjon és az otthona karbantartásával járó feladatokat elvégezze, akkor jó helyen jár. Az E-CAT Kft. szolgáltatásainak a célja, hogy otthona karbantartásában és fejlesztésében állandó partnere legyen problémától, feladattól és technológiától függetlenül.

Ügyfeleink számára ingyenes munkaszervezés

Bármilyen probléma esetén Önnek csak egy bejelentést kell tennie (nincs szükség utánajárásra)

Digitális folyamatok kialakítása már folyamatban van (online bejelentés, elektronikus fizetés, elektronikus minősítés és eszközeinek regisztrációja)

Néhány fős saját csapattal és minősített külső szakemberekkel dolgozunk

Érvényesítjük az Ön érdekeit a szakemberek irányába

Hasznos Tanácsokkal és információkkal látjuk el

TÖRTÉNETÜNK

Az E-CAT ötletét saját tapasztalatok generálták (egy építkezés és számos kivitelezési és karbantartási feladaton vagyunk túl) – az otthonunk kialakítása, karbantartása és fenntartása komplex feladat és a megrendelők egyre inkább ki vannak szolgáltatva a kínálati oldalnak: a szerelők és kivitelezők nem motiváltak az online ügyintézésben és a magas színvonalú ügyfélkiszolgálásban; főleg ismerősök által ajánlott emberekben bízunk meg.

A XXI. században már a legtöbb ember olyan szolgáltatást keres, amelyben online tud ügyeket intézni, elmondhatja véleményét a kapott szolgáltatásról és megkönnyíti az életét. Ezért mi egy olyan rendszer kifejlesztésén dolgozunk, ami mindezt ki tudja szolgálni.

Kezdetben mindezt azzal, hogy ügyfeleink válláról levesszük az utánajárás és szervezés terheit, de már zajlik egy olyan rendszer kifejlesztése, amelyben ügyfeleink nyomon követhetik otthonuk és eszközeik teljes életciklusát, valamint 100%-ban online intézhetik a karbantartási, hibaelhárítási és felújítási munkákat.

Mivel a Társaság munkatársai jelentős tanácsadási tapasztalattal is rendelkeznek így vállalatunk másik tevékenységi köre vállalati tanácsadás.

Küldetésünk, hogy…

  • Támogassuk a háztartásokat otthonaik karbantartásában és fejlesztésében

  • Segítsük az energiatakarékos, egészséges és biztonságos otthonok fenntartását

  • Elősegítsük a gépész, karbantartó és kivitelező szakma szolgáltatásainak a digitalizációját, online térbe terelését
     
  • 5 éven belül Dunakeszi, Fót, Göd, Sződ, Sződliget, Vác régió legfontosabb lakossági műszaki szolgáltatójává váljunk

Ha bármilyen kérdése merült fel, vagy ajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 30 386 70 83

Információk

Általános Szerződési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

Cookie Nyilatkozat

ecat.hu

Tárhelyszolgáltató Adatai

Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.